A10 West dicht? Ga toch fietsen!

Vanaf 24 juli starten de werkzaamheden aan de A10 West! En dat gaat veel hinder opleveren voor automobilisten. De A10 West is eerst 3 weken afgesloten in zuidelijke richting (buitenring). Daarna is de weg in noordelijke richting (binnenring) 3 weken dicht. De omleidingen zorgen voor veel vertraging in het woon- werkverkeer, maar…

met onze ‘Ga toch fietsen!’-actie maak je kans op 1 van de 60 Urbee e-bikes voor de duur van de werkzaamheden. Zo fiets je in de hoogste versnelling de file voorbij! En ben je nog gezond bezig ook.

Naast de e-bikes van Urbee verloten we nog 10 Stromers voor 6 weken. Een stromer is een high speed pedelec, geleverd door onze partner QicQ.

Doe mee!

Neem jij de uitdaging aan om tijdens de afsluiting van de A10 West met de fiets naar je werk te gaan? Meld je dan nu aan en doe mee. Op 20 juli maken we de eerste 40 winnaars bekend! Zij kunnen dan van 24 juli tot 4 september 2017 gaan fietsen op een ebike of high speed pedelec! En meedingen naar een nog grotere prijs….! Op 10 augustus maken we de overige 30 winnaars bekendFiets jij de files in de hoogste versnelling voorbij!

Meedoen kan door het invullen van je contactgegevens en een enquête en het downloaden van de app. Hierbij dient tracking vanaf het moment van aanmelden tot en met 25 september aan te blijven. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 augustus 2017.

De actie van kilometervreter is alleen bestemd voor mensen die in of door het gebied Westpoort, Sloterdijk, Amsterdam Noord of Zaanstad reizen. Je gefietste kilometers worden bijgehouden in de gratis app.

Bekijk de video

Welke Helma wint?
De Helma op de e-bike of die met de auto?

Zo meld je je aan

Bekijk hier de volledige spelregels en het gebied van de actie >

  1. Vul onderstaande gegevens in
  2. Vul de enquête in over je reisgedrag. Vul in de enquête hetzelfde e-mailadres in als hieronder.
  3. Download de gratis app. Vul in de app hetzelfde e-mailadres in als hieronder en zet de functie “tracking” aan tot en met 25 september.

Download de app

De Kilometervreter app is mogelijk gemaakt door Ring-Ring, partner van de FietsCoalitie.

Veel fietsplezier!

Over de actie

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door het programma
Beter Benutten Vervolg van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Het doel is om alle steden in Nederland bereikbaar te houden, en mensen te stimuleren om vaker de fiets te pakken. Winnaars kunnen alleen mensen zijn die voor hun werk door het doelgebied Westpoort-Sloterdijk, Amsterdam Noord of Zaanstad kunnen fietsen, dit ook willen doen, en dit laten zien op de kilometervreter app.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bekijk ook de A10-West animatie van Rijkswaterstaat

De ring om Amsterdam tussen de Haarlemmerweg en knooppunt De Nieuwe Meer is toe aan groot onderhoud. De werkzaamheden stonden eigenlijk gepland voor 2018, maar Rijkswaterstaat voert het onderhoud een jaar eerder uit. Dit om er zeker van te zijn dat de veelgebruikte route in topconditie is als de werkzaamheden starten aan de N200 en voor de verbreding van de A10 Zuid (Zuidasdok).  Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden >

We informeren je graag over onze mooie acties, fietstips, snelle en leuke fietsroutes.

Gelukt!