Fiets & Win een e-bike

Pak de fiets en maak van 4 september tot en met 31 oktober weer kans op één van de 5 nieuwe e-bikes ter waarde van 1500,-.

Vanaf half augustus gaan we weer massaal de weg op. Vaak met de auto terwijl het ook makkelijk met de fiets kan. Je vermijdt niet alleen de spits, je fietst ook nog eens de file voorbij. En het is nog gezonder ook!

We dagen iedereen die werkt in Sloterdijk, Westpoort, Amsterdam-Noord of Zaanstad uit het gewoon eens een tijdje te proberen: met de fiets naar het werk. Dan maken wij dat nog leuker! Want met iedere kilometer die je in of door deze gebieden fietst, kun je (weer) meedoen aan onze ‘Fiets & Win een e-bike’-actie! Om het extra leuk te maken: met elke 100 km trap je flinke kortingen bij elkaar bij meer dan 180 winkels. De gratis app houdt je kilometers bij en laat je zien bij welke winkels je deze kunt inruilen voor kortingen. Dat is toch mooi meegefietst.

 

Neem jij de uitdaging aan om vaker met de fiets naar je werk te gaan?

Doe mee!

Over deze actie

Handig om te weten over deze actie:

  • Je meldt je hieronder aan.
  • Je downloadt de Kilometervreter App. Laat vanaf het moment van aanmelding tot en met 31 oktober 2017 in de app de tracking aan wanneer je fietst. De app houdt dan automatisch je fietskilometers bij. De tracking is herkenbaar aan de aan/uit knop rechtsboven als je de app opent.
  • Je fietst in de periode van 4 september tot en met 31 oktober minimaal 100 km in de spits van je huis naar je werk in of door Westpoort/Sloterdijk, Zaanstad en/of Amsterdam-Noord.
  • Als “spitstijden” worden de volgende tijden aangehouden: maandag tot en met vrijdag van 6.30-9.30 uur en van 15.30-19.00 uur.
  • Aan het einde van deze actie maak je kans op één van de 5 nieuwe e-bikes ter waarde van 1500,- euro (incl. btw).
  • In november 2017 worden de winnaars bekend gemaakt.
  • Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.

Meld je hier aan in 2 eenvoudige stappen

Stap 1: Meld je hier aan voor deze actie en druk op de GROENE AANMELDKNOP!
Stap 2: Gebruik je de KMV-App al? Dan kun je stap 2 overslaan. Zo niet, dan moet je de App downloaden bij stap 2.
Aanmelden duurt een paar minuten.

Stap 1: Vul je gegevens in

Stap 2. Download de App

Download de gratis Kilometervreter app in de App- of Playstore. Vul in de app hetzelfde e-mailadres in als bij stap 1 en zet de functie ‘tracking’ aan. Heb je dit gedaan, dan worden je fietskilometers bijgehouden in de app én maak je kans op te winnen van één van de 5 e-bikes.

Belangrijk: Laat vanaf het moment van aanmelding tot en met 31 oktober 2017 in de app de tracking aan wanneer je fietst. De app houdt dan automatisch je fietskilometers bij. De tracking is herkenbaar aan de aan/uit knop rechtsboven als je de app opent.
Verder help je ons hiermee (anoniem) aan waardevolle inzichten in het gedrag van verkeersdeelnemers en kunnen we eventuele nieuwe fietsontwikkelingen en acties nog beter afstemmen op jullie fietsgedrag.

Veel fietsplezier!

Bonus! Je fietswerk nog meer beloond.

Interesse in nog meer leuke fietsbeloningen? Lees meer over:

Sparen voor korting én een goed doel
Verdien een giftcard van 20 euro als je meedoet aan ons onderzoek

Volg ons op Twitter en Facebook

Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe acties, snelle fietsroutes, en fietsweetjes. Deel deze actie en wordt ook een fietsfan!

Twitter: @FietsKmvreter 
Facebook: /fietskilometervreter

We informeren je graag over onze mooie acties, fietstips, snelle en leuke fietsroutes.

Gelukt!