Fietsonderzoek afgerond 


Helaas, je kunt niet meer meedoen aan ons fietsonderzoek. Het onderzoek is afgelopen op maandag 6 november om 09.00 uur.  

Ruim 900 mensen hebben meegedaan. Geweldig en bedankt voor je deelname! De komenden maanden gaan we de resultaten verder onderzoeken.
Heb je de enquête ingevuld voor 6 november? Dan ontvang je komende week – via de mail – je digitale vvv-giftcard of digitale bol.com cadeaukaart.

Waarom dit fietsonderzoek?
We daagden iedereen de afgelopen maanden uit het gewoon eens een tijdje te proberen: met de fiets naar het werk. Logisch, want fietsen naar je werk is lekker, geestverruimend, gezond, goed voor het milieu en je rijdt zo de files voorbij. Als je hebt meegedaan heb je ons geholpen aan waardevolle inzichten in het gedrag van verkeersdeelnemers en kunnen we eventuele nieuwe fietsontwikkelingen en acties nog beter afstemmen op jullie fietsgedrag in het gebied Westpoort, Sloterdijk, Amsterdam-Noord en Zaanstad.

Bonus! Je fietswerk nog meer beloond.

Interesse in nog meer leuke fietsbeloningen? Lees meer over:

Sparen voor korting én een goed doel

Volg ons op Twitter en Facebook

Hier houden we je op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, snelle fietsroutes, fietsweetjes, nieuwe aanbiedingen, die nog gaan komen.

We informeren je graag over onze mooie acties, fietstips, snelle en leuke fietsroutes.

Gelukt!