Deze actie is gestopt op 17 november jl.


Ontdek de snelfietsroute
op een gratis e-bike voor 1 dag!


Ken jij de snelfietsroute al tussen Zaandam en Amsterdam-Noord?
Deze nieuwe fietsroute aan de noordkant van het Noordzeekanaal is sinds begin 2017 in gebruik. Iedere dag kun je hier heerlijk doorfietsen over glad, breed en comfortabel asfalt door het groen. De snelfietsroute helpt je om makkelijker naar je werk of weer naar huis te fietsen.

Wil je de snelfietsroute wel eens ontdekken? Dan maken wij het nog leuker. Probeer het komende week eens op een (gratis) e-bike! Zo sjees je nog prettiger over deze toffe fietsroute, een belevenis op zich! Doe je mee?
Meld je hieronder meteen aan voor een e-bike, want op=op!

 

Vanaf station Zaandam naar de NDSM-pont

 

De snelfietsroute snijdt een groot stuk van de voormalige fietsroute af. Het is de rode route op het kaartje. De snelfietsroute loopt via de Oostzanerdijk naar het Coentunnelcircuit. Aan beide kanten van het traject sluit de route aan op het bestaande fietsnetwerk vanaf Station Zaandam, langs de noordzijde van de Noorder-IJplas door het voormalige sportpark Melkweg, via de Cornelis Douwseweg, naar de NDSM-pont. Hier kunnen fietsers de pont naar Amsterdam Centraal Station nemen. Het is ook de meest aanbevolen fietsroute op de Google fietsrouteplanner.

 

Handig om te weten:

  • Je probeert een e-bike voor één dag.
  • Deze actie loopt van vrijdag 10 november tot en met zaterdag 18 november 2017.
  • De e-bikes worden beschikbaar gesteld door Visbeek Rijwielhandelaar in Zaandam.
  • Je haalt je e-bike op bij Visbeek en brengt de e-bike hier ook weer terug.
  • Nu gratis voor alle Amsterdammers en Zaankanters.
  • Reserveer van te voren een e-bike, want op = op.

Tip! Wil je ook sparen voor korting & het goede doel?

Je fietskilometers zijn doorlopend mooie kortingen waard. Wist je dat al? Download daarvoor de gratis Kilometervreter app uit de app store of play store. De Kilometervreter App houdt handig iedere kilometer bij die je trapt. Die geregistreerde app-fietskilometers zijn mooie kortingen waard bij meer dan 180 winkels. Het sparen voor korting is niet gebiedsgebonden. Je kunt dus overal in Nederland fietsen. Om het extra leuk te maken kun je in de App ook nog eens een goed doel kiezen. Zo trap je gezond voor mooie kortingen én voor het goede doel.

Meer info over Sparen voor korting én een goed doel

Volg ons op Twitter en Facebook

Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe acties, snelle fietsroutes, en fietsweetjes. Deel deze actie en wordt ook een fietsfan!

Twitter: @FietsKmvreter 
Facebook: /fietskilometervreter

We informeren je graag over onze mooie acties, fietstips, snelle en leuke fietsroutes.

Gelukt!