Voor werkgevers

Fietsstimulering nog nooit zo makkelijk voor werkgevers!

DOE MEE MET DE CAMPAGNE “GA TOCH FIETSEN!”

Meedoen is nu nog belangrijker door de verkeershinder die de komende jaren op komst is!

Zo was er deze zomer veel hinder door de werkzaamheden aan de A10-West. In 2018 en 2019 wordt verkeershinder verwacht door de werkzaamheden aan de N200/Haarlemmerweg en de start van de langdurige werkzaamheden aan het Zuidasdok.

Extra fileleed voorkomen

Als er meer mensen uit de auto op de fiets naar hun werk gaan is er minder filehinder voor bedrijven. En met alle werkzaamheden aan de weg op komst willen we extra fileleed voorkomen. Vandaar dat Havenbedrijf Amsterdam en de gemeente Zaanstad samen met de FietsCoalitie de fietscampagne kilometervreter nu een extra impuls geven. We vragen de medewerking van werkgevers en bedrijven in Westpoort, Sloterdijk, Zaanstad en Amsterdam-Noord om de campagne te steunen en fietsgebruik onder werknemers te stimuleren.

Meedoen was nog nooit zo makkelijk!

Werkgevers die meedoen ontvangen de gratis, kant en klare, toolkit met leuke acties en beloningen voor hun werknemers.

U hoeft alleen de toolkit te delen met uw werknemers! Werkgevers die meedoen belonen we daarbij met extra leuke acties voor hun werknemers.

Voordelen voor de werkgever

  • Minder files = betere bereikbaarheid en minder hinder voor uw organisatie;
  • Meer werknemers op de fiets = gezondere, fittere werknemers en minder ziekteverzuim;
  • Minder werknemers in de auto = terugdringen parkeerkosten;
  • uw bijdrage aan een beter milieu = goede boost voor uw beleid.

Gratis kant en klare toolkit

Wij bieden werkgevers die zich aanmelden om mee te doen met de kilometervretercampagne een gratis, kant en klare, toolkit om met hun werknemers te delen.

Deze toolkit bestaat uit verschillende campagnemiddelen. Hiermee biedt u uw werknemers de kans mee te doen met allerlei acties en beloningen wanneer zij in de spits met de fiets naar het werk komen.

Centrale boodschap om werknemers te activeren
U ontvangt van ons een centrale boodschap voor uw communicatie naar de werknemers. We laten hen weten wat het oplevert en activeren ze om (vaker) op de fiets naar het werk te gaan.

Posters en flyers
U ontvangt van ons een link naar posters en flyers. Print deze en verspreid ze binnen uw organisatie! Of vraag posters en flyers aan via info@fietskilometervreter.nl (zo lang de voorraad strekt).

Ebike probeeractie voor uw deur

Vanaf 15 mei starten we weer een ebike-probeeractie; medewerkers kunnen 1 week lang gratis een ebike proberen voor woon/werk verkeer. U ontvangt van ons een boodschap voor uw werknemers om hen deze actie aan te kunnen bieden. Wees er snel bij want de ervaring leert dat deze actie zeer snel vol is.

Ebike Pop-upstores

We bieden werkgevers een pop-up store aan die we op locatie bij uw bedrijf in de pauze of aan begin werkdag nabij uw entree kunnen neerzetten. Medewerkers kunnen hier dan intekenen op een ebike. Interesse in een Kilometervreter pop-up store voor uw medewerkers? Wees er snel bij want op=op.

Aanmelden voor toolkit

Ook meedoen? Meldt uw bedrijf aan bij info@fietskilometervreter.nl.

Vermeld naam bedrijf, adres, aantal werknemers en de middelen die u graag wilt ontvangen. Wij nemen dan contact met u op en sturen de middelen toe.

We informeren je graag over onze mooie acties, fietstips, snelle en leuke fietsroutes.

Gelukt!